Reload With Dejan

Dejan Kulusevski släpper en specialdesignad flaska tillsammans med Vitamin Well.

This is a caption.

Dejan Kulusevski släpper en specialdesignad flaska tillsammans med Vitamin Well. Det är ett begränsat antal av storsäljaren Vitamin Well Reload som får fotbollsstjärnans namn och tröjnummer på etiketten. 

“Det är definitivt 
en milstolpe“

Dejan Kulusevski

Vitamin Well har sedan dryckerna lanserades 2008 enbart tagit fram ett fåtal specialflaskor tillsammans med sina ambassadörer. Den första ambassadörsflaskan som släpptes var Vitamin Well Upgrade, som togs fram tillsammans med och signerades av Zlatan Ibrahimovic 2015. 2020 tillägnades vintersportsstjärnor som ishockeyspelaren Elias Pettersson och längdskidåkarna Frida Karlsson och Ebba Andersson specialdesignade flaskor, men sedan dess har det inte släppts fler flaskor av den typen i Sverige förrän i somras, när simstjärnan Sarah Sjöströms satte sin signatur på etiketterna för Vitamin Well Sport-serien.

– Vi märker att specialetiketter är väldigt uppskattade av konsumenter, dels genom den här typen av samarbeten, dels när vi gett möjlighet till att ta fram personliga etiketter i våra pop-up-stores i till exempel Stockholm, Oslo och Helsingfors. Att få tag på en unik upplaga av sin favoritdryck ger absolut något extra, säger Nils Lindgren, marknadsansvarig för Vitamin Well i Sverige. 

– Men vi förändrar bara designen vid speciella tillfällen och i begränsade partier, fortsätter han.  

Kulusevski blir den andra fotbollsspelaren någonsin som får en tillägnad Vitamin Well-flaska. Spelaren beskriver det som en milstolpe.  

– Det känns stort att få släppa en egen flaska och att bli den första fotbollsspelaren efter Zlatan som får göra det. Det är ett delmål som nås. Jag hoppas den blir uppskattad av fotbollsfansen där ute – och att de som inte testat att dricka Reload efter träning tar chansen nu. Den är perfekt när man vill ladda om, säger Kulusevski.  

News