Højgaard tvillingerne x Vitamin Well

Vitamin Well fortsætter sin involvering i golf. Fra i dag, er de danske golfspillere Rasmus og Nicolai Højgaard en del af Vitamin Well familien.

”Vi er rigtig glade for at byde Rasmus og Nicolai velkommen som ambassadører”

Vitamin Well fortsætter sin involvering i golf. Fra i dag, er de danske golfspillere Rasmus og Nicolai Højgaard en del af Vitamin Well familien.

”Vi er rigtig glade for at byde Rasmus og Nicolai velkommen som ambassadører” siger Nadia Winther, Marketing Activation Manager hos Vitamin Well Danmark.

”De er ikke kun ekstremt talentfulde og engagerede atleter. De er også et inspirerende søskendepar, taget det faktum i betragtning, at de altid konkurrerer mod hinanden og formår samtidig at vokse sammen”.

Rasmus og Nicolai blev professionelle golfspillere tilbage i 2019 og har spillet på det højeste niveau i Europa siden. Begge brødre har flere professionelle sejre med sig og var rangeret blandt de top 100 golfspillere i verden over en længere periode i 2022. I det hele taget er Ramus og Nicolai blandt de mest lovende golfspillere i Skandinavien, taget deres unge alder og flotte resultater i betragtning.

“Hjælper mig med at opnå mine mål”

nicolai Højgaard

”Næring og hydrering er rigtig vigtig for alt hvad vi gør. Det føles fantastisk at kunne teame op med Vitamin Well”, siger Rasmus. ”Om det er til forberedelse inden vi spiller golf eller efter en hård styrketræning, elsker jeg at drikke en Vitamin Well”.

”Jeg har drukket Vitamin Well i noget tid nu, og ikke nok med at de smager enormt lækkert, så ved jeg også at ingredienserne er blevet valgt med omtanke. Dette partnerskab hjælper mig med at opnå mine mål”, siger Nicolai.

Vitamin Well har støttet golfspillere, klubber, og foreninger over en længere periode. Faktisk var golfklubberne nogle af de første steder hvor Vitamin Well var at finde, da virksomheden først lanceredes. Vitamin Well har igennem tiden fortsat sin støtte til sporten igennem forskellige partnerskaber.

Højgaard brødrene bliver nu en del af et hold Vitamin Well golfspillere, der inkluderer svenske Joakim Lagergren og Mikael Lindberg. Yderligere er Vitamin Well for nyligt indgået i et partnerskab med den Tyske Golf Forening. Denne sommer kommer Vitamin Well igen til at være partner til prestigefyldte turneringer, såsom Volvo Scandinavian Mixed og Porsche European Open i Tyskland.

News